Увага!
Були залишені зверення від користувачів, які ніхто ще не переглянув. Їх кількість: 2. Перейдіть за посиланням та перегляньте їх.

Завершився перший етап конкурсу

Завершився перший етап конкурсу на краще використання сучасних інформаційних технологій в діяльності закладу освіти м. Вінниці.

Організатори - лабораторія інформаційних технологій фізико-математичної гімназії №17 Вінницької міської ради, Вінницький національний технічний університет, Вінницька академія неперервної освіти. Конкурс проводиться з ініціативи та під особистим патронатом народного депутата України Домбровського Олександра Георгійовича.

У першому етапі конкурсу взяли участь 11 закладів середньої освіти м. Вінниці:

  • НВК: ЗШ І-ІІІ ступенів - гімназія №2 Вінницької міської ради;
  • Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5 Вінницької міської ради;
  • Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №8 Вінницької міської ради;
  • Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №16 Вінницької міської ради;
  • Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №20 Вінницької міської ради;
  • Загальноосітня школа І-ІІІ ступенів №21 Вінницької міської ради;
  • Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №27 Вінницької міської ради;
  • Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №33 Вінницької міської ради;\
  • Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів із спеціалізованими класами з поглибленим вивченням математики і фізики № 34 Вінницької міської ради;
  • Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №35 Вінницької міської ради;
  • Вінницький технічний ліцей;

Роботи учасників конкурсу та додатки до них (відеоматеріали, посилання на створені учасниками конкурсу он-лайн ресурси, інше) розміщено у вільному доступі на сайті конкурсу http://vn-edu.net.ua/. На сайті також розміщено критерії оцінювання робіт. Всі бажаючі могли взяти участь у громадському обговоренні, яке тривало 2 тижні.

Всі заклади, що взяли участь у конкурсі, отримують заохочувальні призи від організаторів конкурсу та сертифікати учасників

За оцінками, що їх згідно критеріїв, виставили члени фахового журі та з урахуванням результатів громадського обговорення, оргкомітет своїм рішенням визначив переможців першого етапу конкурсу. Ними стали:

  • Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №27 Вінницької міської ради
  • Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №33 Вінницької міської ради
  • Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів із спеціалізованими класами з поглибленим вивченням математики і фізики № 34 Вінницької міської ради
  • Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №35 Вінницької міської ради
  • Вінницький технічний ліцей.

Ці заклади братимуть участь у другому (очному) етапі, під час якого три з них можуть вибороти звання переможців, а 2 – сертифікати лауреатів конкурсу. Всі заклади - учасники другого етапу будуть нагороджені призами, а переможці – суперпризами від організаторів конкурсу.

Порядок проведення 2-го етапу.

На другому етапі учасникам пропонується протягом 10-12 хвилин провести публічну презентацію-захист власного досвіду за матеріалами, що виставлені на конкурс. Порядок захисту визначається попереднім жеребкуанням. Форма презентації – довільна (доповідь, флеш-моб, демонстрація, інше) в межах відведеного часу, бажано із залученням учнів. Журі у реальному часі оцінює виступи учасників та визначає переможців та лауреатів.

Другий етап конкурсу відбудеться 23 травня 2016 р. о 16-00 у актовій залі фізико-математичної гімназії №17 (вул. О.Соловйова,2). Для організації виступу учасникам буде надано можливість скористатися мултимедійним прекційним обладнанням, звукопідсилювальною апаратурою та доступом до Інтернету.

Організатори запрошують представників усіх середніх навчальних закладів міста, а також групи підтримки (учителі, учні) закладів, що беруть участь у другому етапі) до участі у заході. Групи підтримки братимуть участь у експрес-конкурсах з тематики проектів, що дозволить журі краще ознайомимся з досвідом закладу, а отже, об’єктивно визначити переможця.

Додаткову інформацію учасники 2-го етапу можуть отримати за телефонм 690880 (лабораторія інформаційних та комунікаційних технологій ФМГ17, або поштою likt@edu.vn.ua)

Новину опубліковано 2016-05-11 o 11:57 користувачем Administrator